Stopwatch online: vele varianten en mogelijkheden

Gepubliceerd op

Een stopwatch kan heel precies de tijd meten waarbinnen je iets gedaan moet hebben. De mogelijkheden van dit meetinstrument zijn onbeperkt. Zoek je een stopwatch online? Die zijn er in vele varianten met zo mogelijk nog meer toepassingen. Op internet zijn er talloze websites waarop de stopwatch online te gebruiken is.

Stopwatch online

Er zijn webversies en apps die bruikbaar zijn als stopwatch, klok of ander medium dat tijden registreert. De online stopwatch wordt veel gebruikt om tijd bij te houden voor mensen die aan het werk zijn, om tijdsindelingen per dag bij te houden, maar ook wordt de online stopwatch gebruikt bij het sporten. Bij online versies worden vaak allerlei extra toepassingen gemaakt die je de gelegenheid geven schema’s bij te houden, grafieken te maken en conditieprogramma’s te ontwikkelen. Er zijn toepassingen en functionaliteiten die een ondernemer extra mogelijkheden bieden om zijn uren te registreren.

Stopwatch Online

Heel veel online stopwatches

Om je een een beetje op weg te helpen in het woud aan sites die online stopwatches aanbieden, hebben we een overzicht met de beste online stopwatches op een rijtje gezet. Mocht je meer handig apps en websites weten, dan houden we ons natuurlijk van harte aanbevolen!

Top 10 online stopwatches

  1. Amazing Timer biedt ook een bijzondere online stopwatch aan. je kunt hem helemaal aanpassen naar jouw wensen. Zo kun je een eigen achtergrond foto toevoegen of insluiten op je eigen site. Je moet je dan wel eerst aanmelden.
  2. Ipad Stopwatch is een lekker duidelijke stopwatch. Je kunt hem ook in full screen openen. Supergrote cijfers geven de verstreken tijd aan.
  3. Deze stopwatch is een online web applicatie die je vanachter je schermpje kunt bedienen. De tussentijden kun je eenvooudig opslaan.
  4. Online-stopwatch.com Dit is een stopwatch die je vanachter computer kunt bedienen. Deze stopwatch is er in allerlei varianten. Zo kun je hem instellen als je schaakklok, als een cash timers, als een countdown stopwatch waarbij je vooraf een tijd kunt instellen die na activatie begint af beginnen te tellen. het is bovendien mogelijk om zelf een eigen online stopwatch te maken.
  5. Stopwatch Online Alarmkur is een makkelijk te gebruiken stopwatch met start, pauze, reset en rondetijden. Je hebt geen flash nodig om deze stopwatch te gebruiken.
  6. Stopwatch.onlineclock.net biedt naast allerlei klokken, timers, tijdzone overzichten ook een stopwatch aan.
  7. Stopwatch Timer is een doodgewone online stopwatch. Precies wat je nodig hebt om online de tijd te meten.
  8. Stopwatch Top: is een gratis en eenvoudig te gebruiken online stopwatch met een split timer. Hierbijj heb je de mogelijkheid om tijdens de race de tussentijden te bewaren. Deze stopwatch werkt ook op je smartphone.
  9. Op Time and Date vind je  naast veel andere klokken en timers, ook een online stopwatch. Leuk is dat je zelf kunt instellen welke geluidjes je wilt gebruiken.
  10. Op de website De Wereldklok vind je een stopwatch waarmee je eenvoudig de tijd kunt meten en tussenstanden opslaan. De stopwatch heeft een handige fullscreen stopwatch functie waarmee je groot in beeld de gemeten tijd en tussentijden kunt laten zien.

Stopwatch online: sport

De online stopwatch is bijzonder accurate tool in het bijhouden van tijd, van uren en minuten en tijdseenheden kleiner dan milliseconden. De stopwatch online geeft allerlei extra mogelijkheden. Je kunt een klok af laten tellen, zodat je weet wanneer je sportuurtje erop zit en klaar bent om iets anders te gaan doen. Je kunt de stopwatch ook gebruiken om schema’s te maken, dagindelingen, trainingen en ga zo maar door. Het is een onmisbaar instrument geworden bij sportwedstrijden, van amateurs tot het allerhoogste niveau. Wereldrecords worden vastgesteld aan de hand van bij het bijhouden van de tijd en bij het klokken van wedstrijden in allerlei sporten.

zandloper
Vroeger werd de tijd bijgehouden met een zandloper. Tegenwoordig gebruiken we hiervoor stopwatches. Bron: Pixabay.

Stopwatch online: werk

Stopwatches worden overal toegepast en de mogelijkheden breiden zich steeds verder uit. Voortdurend worden er nieuwe toepassingen ontwikkeld en nieuwe mogelijkheden ontwikkeld. Het gebruik van de stopwatch online, op computer, telefoon en tablet neemt steeds meer toe. Ondernemers maken gebruik van factureringsmogelijkheden, houden hun uren bij en delen hun dagen in. Studenten houden hun studiebelasting bij en je kunt ermee doen wat je wilt, zolang je als doel voor ogen hebt de stopwatch online te willen gebruiken.

Stopwatch Plugin voor WordPress

Naast de online stopwatches die hierboven zijn beschreven, zijn er ook plugins voor WordPress, zo is er de Stopwatch Plugin van Luis Perez. Deze is gebaseerd op iPadstopwatch. De plugin kan je gebruiken op je PC , laptop en smartphones en past zich aan aan iedere schermgrootte. Deze stopwatch is een eenvoudig te gebruiken. Jammer is dat deze plugin al een tijdje niet ge-update is en waarschijnlijk niet op iedere site goed meer werkt. Daarom kun je beter de Stopwatch matching any theme gebruiken. Die is wel helemaal up-to-date. De plugin die je te installeren op je wordpressite en past zich automatisch aan aan de kleuren, lettertypes en stijl van je WordPress thema. Ook StopwatchKopen.com heeft deze plugin geïnstalleerd. Onderaan, in de footer aan de rechterkant, vind je deze plugin.

Stopwatch online: oneindige gebruiksmogelijkheden

Er zijn vele toepassingen op internet en apps voor mobiele apparaten met een stopwatch. De online varianten bieden oneindige mogelijkheden om toe te passen binnen je werk, je school en je vrijetijdsbesteding. Gebruik een stopwatch om te bepalen waar je al je tijd aan besteed en hoe lang je ergens over doet. Hoeveel uur zit je eigenlijk op Facebook? Hoeveel uur heb je gewerkt aan een opdracht en hoeveel tijd zit je deze post op Stopwatchkopen.com al te lezen. Een simpele druk op de knop in je telefoon, of op een pagina op internet en je krijgt een mooi overzicht van je tijjdsbesteding.

Een reactie plaatsen